Over ons – Therapie Arnhem

Wij kunnen je goed helpen omdat we veel ervaring met het behandelen van veel verschillende klachten. Je wilt graag met een psycholoog aan de slag omdat je graag met iemand van buiten af wilt praten. Die daarnaast nog veel ervaring heeft met jouw klacht en niet meteen een oordeel klaar heeft staan. Dit is helemaal niet gek op een gegeven moment is het op en kan je het niet meer alleen of met hulp van je familie. Wij maak graag kennis met jou en gaan aan de slag met jouw klacht/vraag.

Psychologen Nederland

Wij zijn beide aangesloten bij Psychologen Nederland een landelijke organisatie met psychologen door heel Nederland. Psychologen Nederland is gespecialiseerd in het ‘matchen’ van jouw specifieke hulpvraag en wensen met een psycholoog. Niet elke psycholoog is geschikt voor het behandelen van je klacht, daarom helpt Psyned bij het vinden van de psycholoog die wél bij je past. Bel met Psychologen Nederland op 026-2022011, we helpen je graag aan een goede psycholoog in Arnhem of omgeving of stuur een mail via het contactformulier.

Maak kennis met ons

Hieronder kan je alvast kennismaken met een aantal psychologen in de regio. Daarnaast vind je ook nog veel informatie over hun behandelwijze en over de psycholoog zelf op hun website.

Jan Aukes, Therapeut, Arnhem

Therapie Arnhem - Jan Aukes

Ik ben niet de oplosser van je problemen, dat ben jij zelf. Alle nodige ingrediënten om problemen op te lossen zitten al in jou. Maar gezamenlijk gaan we ze weergeven en er gebruik van maken. Maar de oorzaak is minstens even belangrijk als de oplossing, ook hier gaan we aan werken.


Alma Smit, Psycholoog, Arnhem

Therapie Arnhem - Alma Smit

Het kan erg lastig zijn om zicht te hebben op je eigen problemen, laat staan op manieren om ermee om te gaan. Vrienden, geliefden of collega’s proberen goedbedoelde adviezen te geven, maar staan net als jij te dicht op de situatie. Voor afstand, rust en overzicht kun je bij mij terecht.